Старши треньорът на Монтана Стевица Кузмановски остана доволен от играта на своя отбор в мача срещу Левски, загубен с 1:3. Той обаче предяви претенции към съдийството на Ивайло Стоянов, който според него не е свирил нарушенията в полза на Монтана.

„Доволен съм. Монтана изигра коректен мач, с оглед това, че играем на Герена срещу шампиона. Загубихме нещастно – първият гол беше автогол, вторият мисля, че имаше чисто нарушение срещу вратаря Цанков и той не можеше да реагира. Явно на съдията му беше забранено да свири фаулове за Монтана”, заяви Кузмановски.

„Имахме своите положения, но не успяхме да ги реализираме, честитя победата на Левски, изиграхме добър мач. Преди третия гол на Левски имахме чисто положение за изравняване, при 3:1 пък Бето не знам как не вкара едно положение. Затова Левски заслужено победи. На всеки отбор е проблем реализацията. Тук трябва да имаш много повече положения за да вкараш, такова е нивото на нападателите в нашето първенство. Сега се готвим за последния мач с Черно море, който е много важен за нас. Благодарих на момчетата за старанието, направиха доста интересна неща”.

„Това бе поръчков мач, не може такова съдийство в мача с Пирин, директно влияеше на резултата и не можехме да играем. Стараем се да играем феърплей винаги, но очевидно не е така при всички. Това не е нещо ново. Днес имаше някои фаулове, които трябваше да ги свири”, допълни Кузмановски.