Един куп футболисти на Лудогорец се оплакаха от различни травми след контролата срещу украинския Днипро, която изобилстваше от по-твърди влизания.

Двама играчи обаче пропуснаха цялата днешна тренировка на шампионите.

Върджил Мисиджан получи най-сериозната контузия. Холандецът бе ударен в ахилеса от футболист на Днипро и напусна принудително терена. Днес не тренира, като до края на деня ще се преценя неговото състояние и до колко може да вземе участие в утрешните занимания на отбора и съответно в мача срещу Динамо Киев.

Същото е положението и с Йордан Минев. След като се закрепи ситуацията с ударения от играч на Спартак Москва пръст, Минев получи мускулно разтежение в края на полувремето вчера. Защитникът доигра минутките до почивката, но след това напусна терена. Днес той също пропусна тренировката.

Испанецът Даниел Абало също изпитва болки. Той също получи удар в края на мача, но стисна зъби и доигра срещата с Днипро, въпреки че в един момент Георги Дерменджиев бе решил да го замени. Днес Абало взе участие в тренировката, но заниманието за него свърши заедно с това на играчите, които играха 45 и повече минути срещу украинците. Футболистите с по-малко минути вчера имаха и по-дълга тренировка днес.

Неприятен инцидент претърпя и младият вратар на Лудогорец Георги Аргилашки по време на днешната тренировка. Той получи лош удар в носа и не успя да изкара пълноценно заниманието.

Веско Вълчев, специален пратеник на Дарик радио в Испания