Спортният директор на Локо София Кристиян Добрев логично бе разочарован от тежката загуба с 0:5 от ЦСКА в софийското дерби от А група днес.

„Всеки може да загуби. Игворото поведение и начина, по който изглеждаше нашият отбор е недопустим. Има около 2 седмици до края на есенния дял, имаме важни мачове и ако изглеждаме така нищо добро не ни чака. Не мога да си обясня на какво се дължи. Причините не са една и две. Повечето от тези, които играха днес не са водили подготовка. Знаете нашата селекция се правеше в движение. Физически ли не издържат, психически ли... На някои им дойдоха в повече мачове“, коментира той.

„Може би се натрупа умора, нямам представа. Треньорското ръководство ще прецени по-точно каква е причината, но това лице не подхожда на Локомотив. В двубой като този срещу ЦСКА трябва да дадеш всичко от себе си. Днес нямаше нито хъс, нито агресия, нито амбиция. Може и с 0:8 да загубиш, но трябва да го направиш с гордо вдигната глава. Днес не паднахме, а просто се наведохме, за да ги улесним“, сподели още Кристиян Добрев.