ЦСКА ще играе за победа срещу шампиона Лудогорец в утрешния двубой между двата тима, това обяви пред Гонг членът на УС на клуба Иво Котев. Отборът е на подготовка в Шумен ден преди мача в Разград. Под ръководството на треньора Стойчо Младенов и екипа му, тази вечер армейците проведоха официалната си тренировка на градския стадион „Панайот Волов” в Шумен. Заниманието премина пред погледите на 100-ина привърженици, които с песни и пиротехника надъхваха играчите за утрешното дерби.

ЦСКА тренира в Шумен

източник: Gong.bg

Според Иво Котев мачът между ЦСКА и Лудогорец е един от най-важните в шампионата.

„Винаги мачовете между двата отбора са били на максимум, така че не очаквам нещо по-различно и утре. На практика ние сме с нов отбор и в Лудогорец има доста нови хора, така че мачът ще бъде труден и за двата състава”, допълни още той. Котев отказа да коментира състоянието на футболистите и дали утре дебют с червената фланелка ще направи новото попълнение Тончи Кукоч, който взе пълноценно участие в днешното занимание в Шумен.  

ЦСКА тренира в Шумен

източник: Gong.bg

Иво Котев изказа благодарности към местните фенове на ЦСКА, които подкрепиха отбора по време на тренировката в Шумен и изрази надежда, че на „Лудогорец Арена” утре вечер червените ще получат мощна подкрепа от своите привърженици.

ЦСКА тренира в Шумен

източник: Gong.bg

Красимир Кънчев, Дарик Шумен