Халфът на ЦСКА Коста Янев вече тренира наравно със своите съотборници, след като се възстанови от травма получена на дербито с Левски миналия сезон. „Последният ми мач беше с Левски. Първия кръг отново сме с тях. Дано всички мои колеги са здрави и да са на обичайното ниво. Не се сърдя на Петър Петраш за травмата. Той игра за топката, аз също. Случват се такива неща във футбола”, каза Янев.

„Вече съм по-добре. Тренирам наравно с останалите. Полага ми се допълнителна тренировка, за да навляза във форма. Всичко е нормално и се надявам да бъде на ниво. Надявам се до първия кръг да съм готов. Подготовката засега е добре, мисля, че ще съм на линия”, заяви още Янев.

Сливналията коментира и новия треньор на ЦСКА Павел Дочев. „Всеобщото мнение е, че треньорът е добър. Екипът е на ниво. Ние сме длъжни да си изпълняваме задълженията, като цяло нещата са добре. Организацията е на топ ниво и всичко е идеално”, заяви Янев.

Футболистът допълни още, че е нормално и за напред да има трудни моменти в ЦСКА. „И за напред ще има по-тегави моменти, но всичко е наред за сега. Целите на ЦСКА винаги са били титла и купа. Дано не разочароваме никой”, коментира Янев.

Халфът изрази желание да покаже добра игра и това да доведе до негов трансфер. „С течение на обстоятелствата и контузията за момента си оставам в ЦСКА. Ако се представям добре, може и да се стигне до трансфер, но за момента съм играч на ЦСКА”, заяви още Коста Янев.