Контузиите в ЦСКА продължават с пълна сила. След вчерашното дерби с Левски още двама футболисти са с травми и са притеснили сериозно треньорския щаб на „червените”. Апостол Попов и Мартин Дечев са контузени и според предварителните прогнози може и да не играят при гостуването на отбора в Клифтънвил. Заради Апостол Попов няколко пъти влиза лекарският екип на ЦСКА, но защитникът доигра мача въпреки болките. Същото е положението и с Мартин Дечев, който се появи на терена именно заради многото контузени играчи в ЦСКА.

По време на срещата удар в мускула получи Борис Галчев, който бе сменен принудително.

Костадин Стоянов пък не успя да стартира мача. Той имаше здравословни проблеми преди мача с Левски. До последно Стоянов се опита да излезе в дербито, но не се получи. След края на мача дошлия от Сливен футболист се качи в автобуса накуцвайки.

Травма продължава да мъчи и Уилям Тиеро. Той бе в групата за мача предварително, но отново не се почувства готов да играе.

Днес „червените” проведоха сутрешно занимание, като един куп играчи тренираха на облекчен режим, а докторът на тима Бисер Бочев имаше най-много работа.