Двамата футболисти на ЦСКА, които получиха травми в двубоя срещу Чавдар Бяла Слатина вчера, вероятно ще бъдат вдигнати на крака за двубоя срещу Левски. Травмата на Костадин Стоянов в коляното ще отшуми по-бързо от тази на Спас Делев в глезена.

Очаква се още утре Стоянов да се включи в тренировката на „червените”, която ще се проведе на базата в Панчарево. Стоянов бе заменен по средата на второто полувреме, тъй като получи директен удар в коляното. От него обаче няма сериозни последици.

Ситуацията със Спас Делев е малко по-тежка, но вероятно няма да бъде фатална за дербито с Левски. Футболист на Чавдар настъпи Делев по глезена в края на първото полувреме. Футболистът напусна терена, като дори нямаше възможност да стъпи на крака си. Очаква се оттокът да спадне и утре да се види състоянието на футболиста. Ако няма никакви по-сериозни наранявания, още във вторник вероятно Делев ще започне тренировки с ЦСКА. Почти сигурно дошлият от Пирин футболист ще пропусне утрешното занимание на „армейците”.

Италианецът Фабрицио Грило, който се разболя в края на миналата седмица, също трябва да започне подготовка с отбора още от утре. Вирусното заболяване попречи на Грило да вземе участие в двубоя срещу Чавдар.

Лека травма в бедрото имаше и Румен Трифонов, но тя няма да бъде фатална за участието му в дербито в края на седмицата.