Контузените футболисти на ЦСКА продължават тренировки, независимо от факта, че Гьоре Йовановски пусна основната група в 48-часова пауза. Играчите, които се готвят на облекчен режим обаче продължават тренировки под зоркия поглед на помощник треньора Милен Радуканов. Очаква се голяма част от травмираните футболисти да са готови за следващия шампионатен мач на отбора.

Почти на пълни обороти тренират Коста Янев, Уилям Тиеро, Лукас Трекаричи, Марко Еспозито и Мартин Дечев. Петимата футболисти ще са напълно готови за мача с Литекс. Все още болки изпитва Йордан Минев, който е под въпрос. С групата се готви и Николай Манчев. Той е единственият играч на „червените”, който от началото на шампионата не е попадал в групата.

Физиотерапия пък започна Апостол Попов. Защитникът извади рамо в Севлиево и после претърпя операция. Не е ясно колко време Попов ще отсъства от терените.

Утре ЦСКА ще тренира на две групи – сутринта ще се готвят отново само играчите, които тренираха и днес, а следобед занимание ще започне цялата група на „червените”.