Рожденикът Константин Динев похвали ЦСКА, че играе най- добре от другите български отбори, без Локо Пд, които са на подготовка в Турция. Той определено е собственикът на клуб, който гледа най-много мачове на българските отбори, които се готвят в Анталия, Белек и Сиде.

Запитан за мнението му за Лудорогец, с който тим Локомотив играе в първия пролетен кръг, Динев даде интересен отговор. Той говори и за програмата на Локо Пд, която така е направена, че много от мачовете са в делнични дни, с което не са съгласни феновете.

„Не знам доколко може да се съди за състоянието на Лудогорец по подготовката им, но моето мнение е, че са на добро ниво, сподели Коко Динев. Ако ме попитате кой отбор най-много ми е харесал, то със сигурност ще кажа ЦСКА, защото ги гледах вчера. Мисля че ЦСКА е на много добро ниво на този етап. Те играят най- добре от българските отбори тук.”

По темата за притеснението на феновете на Локо Пд, че много от мачовете са в работни дни, Коко Динев заяви следното.

„Програмата на мачовете за съжаление не я правим ние, сподели Динев. Не мога да коментирам въпроса. Това е въпрос на телевизията, която държи правата за излъчването на срещите. Със сигурност ще е по-хубаво за Локомотив да играе на по-пълен стадион. Аз съм сигурен, че истинските ни фенове ще намерят начин да дойдат да ни подкрепят и в делничните дни.”

За отбора на Локомотив Пд, според Коко Динев е най-важно да задържи нивото от подготовка, защото според него, Локомотив никога не е бил толкова силен в контролите.