Михаил Венков и Базил де Карвальо пропускат мача на Локомотив Пловдив днес срещу Тараз от Казахстан, където старши треньор е Люпко Петрович. Двамата днес тренираха отделно от основната група и главно въртяха обиколки.

Венков получи контузия срещу друг тим от Казахстан – Тобол и бе принудително заменен от Ангел Йошев, който днес ще е титуляр. Дани Георгиев също бе много ритан от казахите и е оставен да се възстановява. Базил де Карвальо също пропуска мача поради здравословни проблеми.

СНИМКИ: Локо Пд без Венков, Дани Георгиев и Карвальо срещу Тараз, Сержиньо титуляр

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Джереми Родригес днес тренира наравно с останалите, но няма да започне мача с Тараз, който е от 17.30 часа и ще се играе на близкия спортен център на Топ Капъ.

Ето и стартовите 11, на които ще разчита Емил Велев: на вратата Иван Караджов, но може да почне и Андрей Павлов, в защитата отляво на дясно Ангел Йошев, Танко Дяков, Юнес Бенжелюн и Йордан Тодоров. В халфовата линия започват Любомир Витанов,Станислав Маламов и пред тях Шай Ревиво. В атака първи мач ще изиграе Сержиньо, който дотук не е играл, Любомир Цеков в центъра и вляво Илиян Йорданов.

Двубоят Локомотив Пд – Тараз ще го следим следим от 17.30 часа в секцията ДИРЕКТНО на сайта Gong.bg.

СНИМКИ: Локо Пд без Венков, Дани Георгиев и Карвальо срещу Тараз, Сержиньо титуляр

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров