Новият собственик на Локомотив Пловдив Коко Динев призна, че му е било много приятно да стъпи на „Лаута”, приветстван от хиляди фенове на „смърфовете”.

„Бях много приятно изненадан от топлото посрещане, как се събра половин Пловдив на стадиона. Пожелахме си с футболистите полезна и пълноценна подготовка, и да останем в групата на майсторите. След това ще се борим да бъдем един от класните отбори, и Локомотив да заеме мястото, което му приляга,” заяви целите на тима Динев.

„Икономическото положение е трудно, но мисля, че няма да имаме проблеми около селекцията. Виждате, вече има някои нови имена, но повечето, които идват, ще са на проби,” заяви той относно привличането на нови футболисти.

Динев обясни отсъствието на Едуард Ераносян от представянето на тима по следния начин: „Той е със смесени чувства, докато му изтече наказанието ще се занимава дистанционно с клуба.”

„Все още не сме се срещнали с Община Пловдив, за концесията на стадиона, но мисля, че в най-скоро време и това ще стане,” добави босът.

„Водим предварителни разговори с мениджъра на Мурат Хидиуед, не мога да отговоря със сигурност. Повече няма да има преотстъпени играчи, това няма да е политика на клуба,” коментира Динев и конкретни имена и идеи за Локомотив Пловдив.