Седем нови футболисти се появиха на първата тренировка на Локомотив Пловдив за новата година. Заниманието бе изтеглено за днес по молба на феновете, които искаха да приветстват новото ръководството на любимия си клуб.

Бившият национал Здравко Лазаров е едно от сигурните попълнения на „Лаута” и днес направи първа тренировка с родния си клуб.

Трима от новите са от досегашния отбор на Коко Динев Вихрен Сандански. Това са Валери Георгиев, Цветелин Радев и Рангел Абушев. Вратарят на Септември Симитли Иван Царевишки също е сигурен за Локо Пд след трансфера на Кирил Акалски в ЦСКА.

Освен тях първа тренировка със „смърфовете” направиха ганаецът с шведски паспорт Ибрахим Атику и мароканецът с френско гражданство Йонес Бенжелюн. Двамата чужденци са на по 27 години и ще изкарат пробен период преди Наджи Шенсой да реши дали ще разчита на тях.

Общо 27 футболисти се появиха на днешното занимание, което бе наблюдавано от близо 2500 привърженици на пловдивчани, които превърнаха тренировката в истински празник.