Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев не скри радостта си след последния мач за сезона, от който стана ясно, че тимът остава в А група. „Смърфовете” се наложиха с 2:1 над Локо Сф и запазиха мястото си в елита на България. Коко Динев изрази публично интереса си и към Мартин Камбуров, който може да се окаже в трансферния списък на тима през лятото.

„Доволен съм за това, че останахме в А група. Това ни беше целта. Постигнахме я, какво повече да искаме? При всички положения назначаването на Наджи Шенсой имаше положителен облик за отбора”, сподели босът на пловдивчани.

„Предстои тепърва да се решава кой ще остава и кой не в отбора. Ние досега не знаехме дали нямаше да играем в Б група. Сега ще се решава с г-н Бонев. Засега няма оферти за никой, но и нищо не сме предвидили.”

„И аз, и г-н Бонев сме такива хора, че е нормално да имаме цели, не на всяка цена, но ще се опитаме да постигнем нещо през следващия сезон. Това означава дори класиране за Европа.

„Мартин Камбуров е вариант за Локо Пд, който и публиката го обича, и ще бъде полезен за нас. Ще се опитаме да направим това, което ни е по силите, за да спазим изискванията за лицензирането. Всичко ще става постепенно”, завърши Динев.