Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев заяви, че се надява неговият отбор да оцелее в А група. Той официално обяви Христо Бонев като нов старши треньор на тима след оставката на Наджи Шенсой.

„Вчера г-н Шенсой си подаде оставката. Обсъдихме какво да направим. Решихме новият старши треньор на Локомотив да е Христо Бонев, който няма нужда от представяне. Щастлив съм и обнадежден. Шансовете да оцелеем са минимални, но ние сме оптимисти, но се надявам, че ще покажем добрата игра, която демонстрирахме в началото”, каза Динев.

„Мисля, че ако се играе честно, ние ще останем. По-добри сме и сме по-осигурени от другите два. Може би аз нося някаква карма върху себе си. Ако и тази година изпадна сигурно повече няма да се занимавам с футбол, защото явно е някаква карма”, допълни още босът на „черно-белите”.

Коко Динев разкри, че тепърва ще има среща с Наджи Шенсой. „Ще се разделим с добри чувства с него. Аз съм с много добри впечатления от Шенсой като специалист, но явно не успя да се докаже и извън терена. Мисля, че с футболистите нямаше проблеми, може би повече с феновете, но не мога да преценя, тъй като не бях толкова близо до отбора”, каза още Динев.