Костадин Стоянов е аут от групата на ЦСКА за дербито срещу Славия в събота. Футболистът мина на ядрено-магнитен резонанс и стана ясно, че трябва да почива няколко дни. Стоянов получи травма в мача срещу Литекс, но доигра срещата, въпреки че накуцваше.

В последствие стана ясно, че той има хематом на горната част на бедрения мускул. Това е и причината Стоянов да не може да играе срещу Славия. Така в състава на „червените” се завръща Джузепе Акуаро. Не е ясно обаче дали италианецът ще бъде титуляр срещу Славия или Милен Радуканов ще разчита на друг футболист да заеме мястото до Апостол Попов. Вариантите са два – Тодор Янчев или Петър Стоянов, който също е изпробван като централен защитник. Петър Стоянов обаче е най-малко вероятният изпълнител на тези функции.

Нападателят Мишел Платини се завръща в състава на ЦСКА, но не е ясно дали ще може да играе срещу Славия. Платини се контузи срещу Видима и след това почива заради проблем с коляното.

Освен Костадин Стоянов аут от традиционната група на „червените” е Борис Галчев, който е наказан.

Групата на ЦСКА:

Иван Караджов, Благой Макенджиев, Румен Трифонов, Иван Бандаловски, Апостол Попов, Джузепе Акуаро, Тодор Янчев, Коста Янев, Петър Стоянов, Четин Садула, Емил Гъргоров, Александър Тонев, Маркиньос, Грегъри Нелсън, Спас Делев, Килиън Шеридън, Станко Йовчев, Станислав Костов, Мишел Платини.