Наставникът на Пирин Благоевград Костадин Ангелов заяви, че е готов да се подложи на детектор на лъжата.

Той е останал много обиден на изказванията на президента на БФС Борислав Михайлов, който е изразил съмнения за мача между Пирин и Литекс.

„Освен мен, никой не е влизал в съблекалнята и не е говорил с момчета. Готов съм да се подложа на детектор на лъжата, но искам това да го сторят и други колеги от А група, за да се види какъв е нашият футбол. Не е редно нито президентът на БФС, нито пресаташето му да взимат становище за спор между два клуба и Съдийската комисия”, коментира Ангелов на пресконференцията преди мача със Славия.

Наставникът въобще не пожела да коментира инцидента със счупеното стъкло на автомобила му. Той бе категоричен, че „с такива дребни душици изобщо няма да се занимава” и отказа да коментира.

Единственият, който отпада от групата на Пирин е Георги Какалов. Това е четвърти мач, който нападателят пропуска и той все още не е направил дебют за новия си тим, заради хронични контузии.

Изтекоха наказанията на Веско Стойков и Димитър Илиев и те се връщат в състава за двубоя със Славия в София.

За предстоящата пауза в шампионата орлетата ще изиграят две контрола - на 22 март с Вихрен и на 25-и с Локомотив Пловдив. Очаква се само отборът от Сандански да потвърди спаринга.