Наставникът на Пирин Костадин Ангелов остана много доволен след успеха с 1:0 над Калиакра в мача от 22-ия кръг във Висшата лига. Специалистът сподели, че тимът му ще се опита да вземе максимума от полуфиналната среща със Славия за Купата в средата на седмицата.

“Много важна победа, много важни три точки нас. Добро първо полувреме, малко слаби 20 минути на второто полувреме изиграхме и не трябваше с такава лека ръка да пропиляваме положенията си. Те целия мач имаха един корнер, който можеше да се окаже фатален”, коментира Ангелов.

“Въпреки всичко отборът на Пирин израства и играе добър футбол. Успехите не са случайни. Не може да се оплачем от съдията Георги Кабаков, той свири абсолютно нормално. Той се справи с мача. Искам да го поздравя. За втори път ни свири мач, без да помага на нас или на гостите. Не ме притесняват картоните и наказанията, заради които някои от играчите ми ще пропуснат полуфинала за Купата. Има кой да ги замести. В мача за Купата ще се опитаме да вземем най-доброто от него”, каза още наставникът на Пирин.