Треньорът на Видима Раковски Костадин Ангелов сподели в интервю за Гонг, че не се опасява от съдийски гафове във вреда на неговия клуб по време на двубоя с Левски.

Левски е от малкото отбори в България, които не работят със съдиите. Нямам подобни притеснения. Вярвам, че съдията ще е на ниво, защото Левски не създава организация”, отсече младият специалист.

„Очаквам стадионът да се напълни, защото в този регион има много запалянковци на Левски. Ще дойдат и хора от Габрово, ако времето е хубаво, ще има публика”, каза треньорът Ангелов.

Наставникът на Видима Раковски заяви, че не е доволен от представянето на преотстъпените от Левски футболисти в тима от Севлиево. Борислав Стойчев и Тодор Стоев не играят на добро ниво, защото не се напъват в тренировките. Двамата няма да играят срещу „сините”, защото нямат право.

Костадин Ангелов се надява Левски да подцени неговия тим. „Мисля, че ще ни подценят със сигурност. В това се крие и нашият шанс. Ние си играем в един и същ стил. Срещу Левски няма как да се надиграваме, защото няма да имаме шанс. Ще играем по-дефанзивно”, коментира Ангелов.