Шампионите от Левски потеглиха точно в 10 часа с клубния автобус (на снимката) за Севлиево. Старши треньорът Станимир Стоилов взе група от 19 футболисти. Между тях място намери и нападателят Екондайо Джайеоба.

В София останаха контузените Ричард Еромоигбе, Лъчезар Балтанов и Елин Топузаков. Те тренираха преди обяд на Герена. Отборът ще проведе заниманието си за деня в Севлиево.

„Най-важното нещо за нас като отбор е да играем добре и да спечелим” - заяви минути преди да потегли Станимир Стоилов – „За жалост нямахме възможност да се видим и да поработим заедно, след като преди 10-15 дни видях добро настроение и качество в играта на Левски. Днес ще бъде за първи път тренировка с целия отбор.”

„Надявам се играчите бързо да превключат от едната вълна на другата и наистина да играем добре. Мисля, че всички ангажирани с националните отбори са здрави. Има някои дребни болежки, които не са фатални. Почти нямам никакви проблеми с отбора. Единственият проблем е, че едва 24 часа преди мача се събра целият тим.”

„Не съм виждал футболистите от доста време. Тук трябва да прибавим и контузиите на Ричард и Балтанов. Топузаков също отпада, и той има някакви проблеми. Взел съм 19 човека в групата и в последния момент ще реша кой ще отпадне.”

„Мисля че условията за игра в Севлиево са добри и ако дъжда не прекали, да се получат локви, смятам че терена ще е в добро състояние. Обичаме да играем на добри терени, когато вали дъжд е още по-добре.”

„Нормално е българските национали да са с понижено самочувствие. За мен е важно националните състезатели, когато се върнат в Левски да играят така както трябва за тима. Левски им плаща заплатите и заради него попадат и в националния тим. Няма къде да ги харесат, ако неиграят добре в нашия отбор”, каза наставникът за футболистите, които играха в мача с Албания.

„Нищо ново около идването на третия бразилец. Ръководството сега се занимава с този въпрос. Аз моята работа си я свърших преди месец”, каза Станимир Стоилов относно забавянето на подписването с Зе Суарес.

Групата на Левски: Петков, Митрев, Миланов, Томашич, Рабех, Боримиров, Сърмов, Йовов, Минев, Бензукан, Огнянов, Домовчийски, Миро Иванов, Телкийски, Тасевски, Джайеоба, Димитров, Вагнер и Бардон