Благотворителният мач под наслов „Никога не ще останеш сам“, организиран баскетболен клуб Левски, с пълното съдействие на представителния мъжки футболен тим на „сините“, ще се проведе от 15 часа на 15-и февруари в Арена Армеец, съобщиха организаторите на специална пресконференция.

Същността на „синия“ празник ще бъде в три комбинирани мини-мача:

- Футболен мач между настоящи играчи и ветерани на футболния клуб.

- Баскетболен мач между настоящи и бивши футболисти и баскетболисти.

- Футболен мач между настоящи и бивши футболисти и баскетболисти.

БК Левски

източник: LAP.bg, Илиян Телкеджиев

Водещи на събитието ще бъдат Томислав Русев и Ивелин Райчев от Дарик радио и Камен Алипиев от БНТ.

Билетите са с цена от 10 лева, и ще бъдат в продажба от 3 февруари, в мрежата на TicketPro.

Върху билетите ще може да се намерят и другите начини за всички желаещи да помогнат на Левски – чрез DMS кампанията – LEVSKI на номер 17 777 и посредством PayPal – на клубния адрес levskisofiabasket@abv.bg.

Входовете на „Армеец Арена“ ще отворят около час преди началото, като доброволци на клуба ще разпределят различните групи привърженици в залата, за да могат и семейства с деца, и други наши поддръжници да намерят комфортно място за гледане.

По време на мача ще бъдат пуснати и нова партида специални артикули, приходите от които ще отидат в помощ на отбора.

За събитието ще бъдат подготвени специални събития като популярни певци и танцови групи, игри за феновете и изненади за дамите, дошли да подкрепят Левски. Балетът, който преди години танцуваше на мачовете на „сините“ - VS Dance – също подаде ръка на събитието, и ще дойде да подгрява „Армеец Арена“ специално заради баскетболния тим.