Въпреки проблемите, които се струпаха на главата на защитника на ЦСКА Кирил Котев, футболистът намери време и за приятен повод в личният си живот.

Футболистът изпадна в немилост пред наставника на червените Любослав Пенев, след като името му бе намесено в неспазване на режима и побой в софийско заведение, и бе отстранен от отбора на „армейците”.

На този етап бранителят не вижда бъдещето си с червената фланелка и ще търси друго по-добро развитие в професионален план.

В личния живот нещата за Котев стоят далеч по-добре. Защитникът реши да се обвърже официално със своята приятелка Фиданка Иванова, като за целта и предложи брак навръх Нова година.

Точно с настъпването на 2010 година бранителят зарадва Фиданка с годежен пръстен. Според запознати дамата въобще не се е бавила с положителното „Да” и с широка усмивка приела да стане г-жа Котева.

След като прекрати връзката си с бившата си приятелка - дъщерята на Пламен Марков, Котев намери спокойствие в компанията на Фиданка, с която вече е повече от две години.

Информаторите на Гонг не бяха запознати дали е насрочена дата за сватба, но по всичко личи, че радостното събитие няма да бъде бавено много във времето.