Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заподозря съдията на мача с Легия Варшава Раул Чавет Гарсия в участие в „черно тото“.

Гарсия и неговите помощници решиха да влязат в главната роля по време на контролата между Лудогорец и Легия Варшава, която се игра на футболен център „Марбея“. Лудогорец загуби с 0:1 от Легия, но проверката бе прекратена в 79-та минута, а два редовни гола на разградчани бяха отменени заради несъществуващи засади. Освен това реферите спряха още две атаки на българите заради несъществуващи засади, с което още повече изнервиха мача. Нападател на Легия счупи ръката на вратаря Иван Чворович, като стъпи върху нея и вместо да получи картон, реферът изгони централния защитник на Лудогорец Козмин Моци заради реплика.

„Този двубой трябва да бъде разследван от УЕФА, а не мачовете в България. За пръв път виждам съдия, който вместо да раздава картони, заслужени или не, да си тръгне като проститутка“, коментира Домусчиев пред ТВ7.

„Ако това се беше случило в България, този съдия щяха да го заколят и да избият семейството му, а Боби Михайлов да си подаде оставката”, добави собственикът на Лудогорец.

„Няма Платини, Млатини, тоя, оня.. Гъргоров е най-скъпоплатеният играч в България и ние му предложихме същите условия, до живот ако иска, но той не прие”, каза още Кирил Домусчиев.