Играещият под наем в Сейнт Джонстън Килиън Шеридън призна, че би се радвал, ако от ЦСКА решат да го задържат в състава си през следващия сезон. Нападателят бе преотстъпен в шотландския тим преди началото на сезона, тъй като не влизаше в плановете на тогавашния наставник на „армейците“ Милен Радуканов.

Ирландският таран даде пространно интервю пред медиите в страната, където говори както за „червените“, така и за бившия си клуб Селтик. Тъкмо срещу „детелините“ вчера Шеридън записа цял мач, но неговият тим загуби с 0:1. Това обаче не му попречи да похвали треньора на Селтик Нийл Ленън.

„Нийл беше прям с мен и винаги ще му бъда благодарен за това. Самият аз виждах, че в най-добрия случай ще бъда резерва в Селтик. Оценявам, че бе честен с мен и ми съдейства, за да премина в ЦСКА“, каза нападателят.

„Трябва да знам какви са плановете на ЦСКА за следващия сезон. Имам година до изтичането на договора ми с тях и ако те ме искат обратно, ще бъда повече от щастлив. Те са голям клуб“, допълни футболистът на „червените“.

„Харесвам сезона, който направих дотук, играчите бяха брилянтни, но ще видим какво ще се случи“, завърши Шеридън.