Нападателят на ЦСКА Килиън Шеридън, който в момента играе под наем за Сейнт Джонстън, призна пред шотландските медии, че „червените“ бавят парите му. Той призна, че „армейците“ са имали свръхочаквания за качествата му, като добави, че му е било доста тежко когато търкаше пейката в България.

Шеридън бе привлечен на „Армията“ по времето на Павел Дочев преди две лета. Спецът обаче бе бързо уволнен, а нападателят в последствие изпадна в немилост.

„Когато не играеш в България, е доста трудно“, призна Шеридън, като добави, че е чувствал изолиран от приятелите и семейството си.

„Пристигнах там веднага, след като бях играл с националния отбор срещу Аржентина. Може би в ЦСКА очакваха някакъв свръхиграч. А се появих аз“, сподели още нападателят на Ейре.

Договорът на Шеридън изтича през 2013 година. „Червените“ пък трябва да изплащат част от заплатата на футболиста, докато играе под наем.

„Малко е странно. Но получавам пари за два месеца, в следващите два месеца пък не получавам нищо. Досадно е“, признава още нападателят на ЦСКА Килиън Шеридън.