Сериозен проблем изникна пред Левски по задачата със свиването на бюджета. Най-скъпоплатеният в отбора не иска да си тръгва. Това е халфът Кевин Бру. Новината разкри спортният директор Георги Иванов-Гонзо. 

Французинът дойде миналото лято с огромна заплата, но през целия сезон е тотално разочарование. Той има договор до лятото на 2015 г. и няма намерение да го разтрогва, ако не получи всичките си пари до тогава. 

Гонзо се е заел да изчисти "сините" от скъпоплатените разочарования, но Бру, който е силно мразен и от публиката, се е запънал и не иска да си ходи, без да получи огромната сума. 

"Вчера говорих с него и му казах, че клубът ни няма възможността да му плаща голямата заплата и искам да се разделим. Той излезе от стаята и час по-късно получихме писмо от мениджъра му."

"В него пишеше, че едва когато Кевин си получи заплатите до края на договора, чак тогава ще се съгласи да разтрогне. Тези условия няма как да ни задоволяват", сподели Георги Иванов. 

Почти всички други скъпи чужденци, които не показаха нищо на терена през годината, вече се разбраха с ръководството да си тръгнат. Само чаканият една година национал на Мавриций се е запънал.