Спортно-техническият на ЦСКА Атанас Караиванов заяви, че отбора е можел да победи с 5-6 на нула в двубоя срещу Локомотив Пловдив. „Много е ценно, че започнахме с победа и отбора вкара 3 бързи гола. Това е мач, който можеше да свърши 5-6 на нула, но завърши само 3:2. Мачът не започна добре за нас, но това може да се очаква, тъй като първите мачове са много тежки. Има нужда от сработване. Радвам се, че в 14-ата минута, когато падна пъривя гол, объркването в началото приключи”, каза Караиванов.

Той не пожела да разкрие сумата, за която са продадени Иван Иванов и Иван Стоянов. „Ако трябва да се обяви сума това може да направи само Димитър Борисов. Трансферът е много добър за ЦСКА. Сумата е много добра и е много нагоре от 500 хил. евро”, каза Караиванов.

Шефът на тима допълни още, че мачовете на отбора ще се играят на стадион „Българска армия”. „Мачовете ни ще са на стадион „Българска армия”. Винаги има вариант да изиграем мач на „Васил Левски”. Срамно е как изглеждат терените навсякъде. Ние, ако нямаме терени за тренировки и стадиони, на които да ходят хората, не виждам за какво развитие на футбола говорим. Нормално е Андоне да не е доволен от терена, въпреки че нашия терен е на средно ниво”, каза Караиванов.