Доскорошният футболист на ЦСКА Антон Карачанаков разкри пред клубната телевизия на "червените" какви са били мотивите му да си тръгне от тима. Това се случи веднага след сбора на момчетата на Стойчо Младенов за зимната подготовка. 

Карачанаков се яви на първата тренировка, но впоследствие си тръгна заради неизплатени пари. Още тогава обаче той обяви, че това е само формалната причина, а има друго. Ето и какво е преляло чашата за футболиста, който днес празнува имен ден и рожден ден. 

"Това беше много трудно решение за мен, но аз съм вече на 23 години и трябва да играя. Мениджърът ми се беше разбрал със Стойчо Младенов да играя последните два мача преди паузата, защото ще дойдат агенти на други отбори да ме гледат."

"Но аз не се появих на терена в тези двубои. В другите играх, но в тези - не. А преди това ми бяха казали, че няма проблеми, че ще ме пуснат да играя. Най-тежко е като даваш всичко от себе си и пак не се получават нещата", сподели Карачанаков. 

Той все още е без отбор, като при напускането си обяви, че иска да играе в чужбина. Говореше се за интерес от Испания, но все още сделка явно няма.