Капитанът на Марек Милен Лахчев не знае в клуба да е имало обещания за премии от друг отбор за равенството срещу ЦСКА. Според него, играчите са се хвърлили, защото "червените" са сериозен противник и срещу тях мотивацията винаги е била голяма. 

Според защитника, столичани са най-силният отбор и те ще станат шампиони. Ето какво сподели Лахчев веднага след края на двубоя в Дупница, завършил при нулево равенство. 

"Хвърлихме се, дадохме всичко от себе си. Срещу всички отбори на ранга на Левски и ЦСКА, срещу тях мотивацията ни винаги е на пределно ниво. Мисля, че те ще са шампиони, най-силният отбор са, най-добре играят." 

"Лудогорец ни вкара ранен гол и още в началото шансовете ни приключиха. Намеквате за симулация, което е глупост, ние играем толкова, колкото ни позволяват възможностите и днес ни се получи." 

"Аз не знам за премии, до момента няма нищо. И срещу Левски, и сега срещу ЦСКА, не сме взели нищо допълнително. Не бива да се спекулира с тези неща. Ако сега дойде нещо, ще се радваме. Но няма нищо лошо в това, някой да дойде и да даде пари." 

"Битката за оцеляване е много тежка, дано да е по силите ни втория полусезон да останем. Отвътре от съблекалнята ни идва това да играем толкова нахъсано срещу ЦСКА. Няма значение срещу кой отбор печелим точките, важното е да го правим. Ще се борим до последно, пък каквото стане", сподели капитанът на дупничани Милен Лахчев.