Капитанът на Лудогорец Тодор Колев даде интервю за Гонг малко преди края на лагера на отбора в Австрия. Опитният нападател направи кратка оценка на свършеното до момента и сподели очакванията си за новото първенство.

„За сега всичко около подготовката е добре. Вървим по план. Играем със силни отбори. Условията са чудесни. Надяваме се другите мачове да играем на добро ниво. Наистина отборът разполага с добри футболисти. Има изключително ръководство. Всичко е на високо ниво. Радвам се, че съм част от този отбор. Надявам се да вдигаме нивото с всяка тренировка“, каза Колев.

Той допълни, че на практика в момента се прави нов отбор с трансферите през лятото. „Има много нови играчи. Нивото се вдигна повече от предния сезон. С мачовете ще се избистри и състава. Нямам представа на какво ниво са другите отбори. При нас конкуренцията в отбора е много висока и се надявам да играем по-силно, за да сме по-напред в класирането“, каза нападателят.

Колев коментира и привлечените в тима легионери: „Щом чужденците са взети в този отбор, имат качества. Въпросът е да ги доразвият. Надявам се да се адаптират и да помогнат на отбора.”

„Хората искат да направят нещо много голямо в Разград. Инвестират се много сериозни средства в бази, терени и футболисти. Надявам се да не ги разочароваме“, допълни още футболистът.

„Срещу Щутгарт може би не ни стигна малко повече самочувствие. Изпуснахме 3-4 положения за гол. Като игра играхме добре. Всеки иска да победи. Никой не иска да загуби. Парма е сериозен отбор и е важното да се представим добре“, сподели Тодор Колев.

Голаджията си пожела добри мачове и малко късмет, с който да бъдат атакувани местата в Лига Европа. „Сезонът е много дълъг. Ще има тежки мачове. Ако играем добре и с повече късмет защо да не влезем в Лига Европа“, заяви още Тодор Колев.