Старши треньорът на Локомотив Пловдив Драган Канатларовски заяви след победата с 2:0 над Ал Ахли Доха, че вече почти е избистрил своя титулярен състав, но добави, че все още има да прави леки корекции.

„Получи се хубав мач. Пропуснахме доста шансове за гол. Вече започвам да избистрям състава. Надявам се, че бързо вече добием правилния облик. Знам кой 11 единайсет ще бъдат моите титуляри, но искам да изчакам още малко. Имам малки корекции, но те няма да повлияят много на отбора”, коментира Канатларовски.

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев наблюдава двубоя на Локо Пд. Двата отбора ще се изправят един срещу друг в първия кръг от новия сезон в А група. „Не знам какво е успял да види и да разузнае. Това си е техен проблем. Аз имам едно правило в живота – винаги е добре да знаеш противника, но е най-добре да се познаваш себе си”, добави наставникът на „смърфовете”.

„Все още не е взето решение за Еспиноса. Все пак се работи за място на чужденец. Искам да видя дали ще върши работа”, завърши треньорът на Локо Пд.