Локомотив Пловдив победи с 2:0 Ал Ахли в последната си контролна среща, която игра в Кундъл. В събота пловдивчани се завръщат в България.

Локомотив поведе в резултата в 22-та минута, когато Лазаров направи добър пробив отляво, след което центрира остро в наказателното поле на Ал Ахли, а Атаиф се опита да избие топката с глава, но за сметка на това я заби в мрежата на Тауфит за 1:0.

Пловдивчани удвоиха своята преднина в 38-та минута, когато Захора и Лазаров се озоваха в наказателното поле на Ал Ахли, хърватинът можеше и да вкара, но предпочете да намери непокрития Лазаров, който вместо да вкара, прибра топката и излъга вратаря и защитника пред него и след това мушна кълбото в опразнената врата.

В 58-та минута Базил де Карвальо бе изведен сам срещу вратаря на Ал Ахли, но не успя да нанесе хубав удар. Две минути по-късно Коцев изведе Карвальо, който шутира мощно, но вратарят успя да избие.

Локомотив Пловдив продължи да играе по-силно и в 75-та минута Карвальо намери Тодоров, който центрира остро по трева към Златински, но той не успя да отклони топката към мрежата.

Златински бе съборен в наказателното поле на Ал Ахли в 78-та минута, но съдията не даде дузпа.

Влезлият като резерва Даксон отправи бомбен шут в 83-та минута, но вратарят на Ал Ахли спаси.

Локомотив Пловдив получи правото да изпълни дузпа в 87-та минута за нарушение срещу Христо Златински. Златински изпълни, като би в центъра на вратата, но стражът на Ал Ахли улови.

След тази контрола Локомотив Пловдив се прибира в събота в България.