Старши треньорът на Локомотив Пловдив Драган Канатларовски коментира пред Гонг загубата на “смърфовете” с 1:2 в контролата с Олимпиакос Волос. Според него мачът е бил равностоен, а резултатът е логичен с оглед на факта, че съперникът е в по-напреднала фаза на подготовката.

“Много равностоен двубой, имахме няколко шанса за гол, пропуснахме. Приятелски мач, съдията си призна и се извини, но какво от това. Грешките са нормални за футболната игра”, сподели специалистът по повод неотсъдената засада при първия гол на Олимпиакос.

“Нормално е да се чувства умора, защото сме в такава фаза. Нашият противник след една седмица има мач в Европа, нормално е да са готови за игра. Договорката беше Лучини да играе в другия мач в Кипър”.

“Базил де Карвальо има умора, има доста мачове които ще играем, резултатите не са на преден план, искаме да видим как играем”.

На въпрос, какво е положението с Юнес Бенжелюн, Канатларовски каза: “Не е страшно, до 2 седмици ще почне тренировки“.

Относно предстоящата проверка с Монтана, наставникът коментира: “Ще има 2 дни, срещу Монтана ще пускам футболистите, които останаха в България, някои юноши и футболисти на проби”.