Нападателят на Локомотив Пловдив Мартин Камуров бе изключително доволен от равенството с Левски. Именно голмайсторът на „смърфовете“ се разписа в последните секунди за 1:1 срещу „сините“.

„Може би ми е орисия да вкарвам на Левски. Важното е, че с моя гол взехме точка, която е много ценна. Срещу всеки отбор точките са сладки, особено срещу грандовете ЦСКА Левски и Лудогорец“, коментира Камбуров.

„Дори да бяхме загубили днес мача, не мисля, че играхме лошо. Трябва всеки мач да ни подкрепят феновете, за да можем да останем в групата. Затова се върнах тук в този труден момент. На мен най-много от всички ми се иска да останем. Мисля, че с тази публика ще успеем“, каза още Камбуров, който вкара десетия си гол срещу Левски.

Колкото до съперничеството с Ботев Пд, Камбуров обясни: „В тежка серия сме. Чувам подвиквания по улицата, но ги приемам нормално. Аз съм ги побеждавал 4-5 години, така че сега им е времето да се радват. Но имаме още три мача. Може би се върна вярата в нас. Мисля, че всички момчетата ще се раздават“.