Помощник треньорът на Локомотив Пловдив Петър Пашев сподели след равенството с Левски, че е бил убеден, че „смърфовете“ ще изравнят резултата. Според Пашев, през второто полувремето Локомотив е надиграл „сините“.

„Доволен съм от точката, която изтръгнахме, но като цяло не съм доволен. Днес двата отбора си разделиха по едно полувреме, не мога да кажа, че равенството ме задоволява“, сподели Пашев пред Диема.

„Малко прегоряхме в самото начало на мача, после малко се отпуснахме, пак дадохме инициативата на Левски. Смело мога да кажа, че през второто полувреме надиграхме Левски. Вярвахме до последно, бях убеден, че ще изравним. Радващото е, че играхме добре и мисля, че през втората част по нищо не отстъпихме на Левски.“

На въпрос кой ще бъде треньор на Локомотив предвид ситуацията, че в щаба няма човек с лиценз, Пашев отговори: „Доколкото знам, мисля, че Христо Бонев ще бъде човекът с лиценз, кой ще води отбора не знам.“

„Имаше рязък спад у нас в края на първото полувреме. Тогава падна и гола в нашата врата. Мисля, че можеше да вземем и повече от този мач“, допълни по-късно в ефира на Дарик радио Пашев.