Голямата звезда на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров ще си тръгне след края на сезона. Това обяви самият той след мача с Лудогорец, завършил 1:1.

Таранът беше в основата на попадението за "смърфовете", тъй като след негов пряк свободен удар Йордан Минев си отбеляза автогол.

"Договорът ми изтича през лятото и със сигурност ще напусна, дори да ми предложат да преподпиша. Решил съм го още преди месец.

Причините за това са няколко, но ще ги запазя за себе си. Не мога да остана на "Лаута" при това, което се случва в момента", сподели Камбуров.

Преди време се заговори, че той ще се завърне в ЦСКА, където играта през пролетта на миналия сезон. Засега обаче нападателят твърди, че няма оферти.

"Нямам никакви оферти и дори изобщо да не ме искат през лятото, няма да остана тук. ЦСКА пък е най-малкият възможен вариант, стига спекулации.

Аз обичам Локомотив и исках да завърша кариерата си тук, но ще напусна. Нямам финансови претенции, тази седмица си получих всичко дължимо", сподели още Камбуров.

Той остана недоволен и от малкото публика в двубоя с Лудогорец. На "Лаута" едва ли имаше повече от 1000 души.

"Много години съм играл тук и никога не е било така. Не знам какви са проблемите между фенове и ръководството, но за тим като Локомотив това не е нормално. Хората стават все по-малко по трибуните и това е най-жалкото", заяви още Камбуров.