Нападателят на ЦСКА Мартин Камбуров бе доста разочарован от нулевото равенство срещу Лудогорец и заяви, че отборът е играл в страхливо в дербито на 21-ия кръг в А група. Опитният голаджия се появи на смяна след почивката, но не успя да помогне на „червените“ да завоюват важните три точки.

„Доста ги изчакахме. Според мен излязохме доста страхливо на „Армията“ с тая публика да играем срещу Лудогорец, без да ги подценяваме. В последните минути така на ентусиазъм опитахме да отбележим гол, но това трябваше по-отрано да се случи. Не знам на какво да се дължи този страх, не мога да коментирам. Треньорът трябва да каже“, коментира Камбуров.

„Кога съм бил контузен? Аз не съм бил контузен, тренирах си. За мача във Враца бях в групата, не съм бил контузен. Един ден отсъствах от тренировка, глезенът ми беше малко оттекъл и имаше лека болка.“

„Подарихме точка на Лудогорец, загубихме две точки в борбата за първото място. Ако не се борим за него, значи трябва да сме доволни от равенството. След тоя мач доста трудно ще останем в борбата за титлата. Не можем да разчитаме, че ще правят още грешки. Те играят за нас, ние си играем против нас. Щом не можем да бием на „Армията“, какво да очакваме, как да станем шампиони?“

„За мен нямаше значение как, ако бяхме вкарали един гол. Лудогорец е класен отбор, умее да задържа топката и си взе точката. Никой утре нямаше да пита как сме играли, ако мачът беше 1:0 за нас“, завърши играчът на ЦСКА.