Старши треньорът на Литекс Миодраг Йешич заяви, че тимът му напълно е заслужавал победата над Левски с 2:1 на Герена.

"Видяхте как играха всички, няма какво да говорим. Честитят на момчетата, раздадоха се на терена на 100%. Заслужаваха победата и аз съм горд с тях", коментира веднага след края на мача сръбският наставник на ловчанлии.

"Всяка победа е сладка, в първенството няма лесни мачове. Победата е на футболистите, още един път ги поздравявам. Нормално беше Левски да натисне през второто полувреме. Левски илзезе и искаше да изравни. Не сме се дръпнали назад, но съперника натисна. Все пак играхме срещу голям клуб, голям отбор", каза още Йешич.

"През второто полувреме имаше положения, от които можехме да получим гол. Левски вкара двама нови нападатели. Пуснах футболисти, които могат да играят на два или три поста. Така правим смени, без да вадим и вкарваме нови хора", допълни на пистата наставникът на Литекс.

На пресконференцията по-късно Йешич бе помолен за коментар на съдийството.

"На терена могат да се случат много неща, но реферите няма да ги коментирам след мача. Отстрани виждам нещо и реагирам, но след края на мача на говоря по този въпрос", сподели съринът.

"Нормално е след гола Левски да се вдигне. Един пас извади всичките халфове от игра и Литекс не трябва да получава такива голове. Получихме попадение преди почивката, можеше да почиваме с два гола аванс, но не се получи. Пропуснахме положения и през второто полувреме. За кондицията не искам да говоря, защото няма да е колегиално спрямо бившия треньор", каза още Миодраг Йешич.

Сърбинът бе попитан и защо е отправил въздушни целувки към сектор "В" след края на мача.

"Целувките са най-дбрата възможна реакция. Какво, по-добре ли е да се псувам с публиката. Те ме обиждат 90 минути, аз им изпратих целувки", обясни Йешич