Левски стана шампион за 25-ти път в своята история. Този път „сините” го направиха със стил. Отборът на Стоилов си е жив аристократ. От тези най-изисканите!

Левски би Локомотив (София) безапелационно! Тимът от „Надежда” нямаше никакъв шанс в този мач, така както и всички останали конкуренти на Левски. Те просто не бяха от същата класа.

„Синята” част от България получи истински футболен оргазъм! Левскарите изпаднаха в небивал делириум в рамките на половин час. Само за 30 минути се видя, че в България има два отбора - Левски и останалите.

Стилът на Левски в тази шампионска година изискваше отборът да прави грешни стъпки. Гафове, които просто да направят кефа истински в последния момент.

„Сините” си запазиха титлата по възможно най-достойния начин. Без уговорки и с победи над основните конкуренти. Две здрави победи над Локомотив (София), две победи по досаден навик над ЦСКА и още няколко изискани спектакъла.

Ето, сега ще разкрием, защо Левски падна в Самоков? Време е да разберете коефициента в една екзотична букмейкърска къща! Левски загуби от „скиорите”, защото с капо не се излиза!

Докога ще продължи синият терор? Когато останалите спрат да се прегръщат щом преминат центъра в мач срещу Левски. Когато отбори като Берое (Стара Загора), спрат да пресъздават направеното от храбрите опълченци на връх Шипка. И най-вече, когато половината тимове в елита престанат да вегетират.

Тази година неволно бе намален формата на А група. В нея участваха два отбора - Левски и останалите!

Колкото до Станимир Стоилов, той скоро ще спечели уважението на цяла България. Треньорът на Левски доказа, че е като професор сред група първокурсници, които са влезли в нулева година.

Стил, класа, финес или просто Левски на Стоилов!