Изпълнителният директор на Локомотив София Иво Тонев бе категоричен, че отборът на Беласица се е представил много по-добре, въпреки че загуби с 0:1 двубоя си в София.

Железничарите стигнаха до успеха в даденото от съдията продължение чрез Марчо Дафчев, след като бяха останали с 9 души на терена.

„Не играхме добре. За наша радост Беласица имаха много чисти положения, но ги изпуснаха, а и отличната намеса на Голубович ни спаси. С голяма доза късмет, успяхме да победим, което се случва за втори път на нашия стадион, което не бива да се допуска повече”, категоричен бе Тонев.

„Доста аристократично подходихме към този мач. Още един път казвам, че ще трябва да се направят сериозни изводи. Още не сме решили дали ще има санкции. Не искам да отличавам този или онзи. Нямам намерение да коментирам изказванията на този или онзи. Несериозно звучи”, допълни шефът на Локо Сф.

„Според мен трябваше да има изгонен поне още един от отбора на Беласица. В крайна сметка гостите играха по-добре от нас и изпуснаха 5-6 чисти положения”, завърши Иво Тонев.