Футболистът на Берое Иво Иванов определи като важен успеха над Литекс с 3:1 в мача от 30 кръг на А група. Иванов квалифицира срещата като трудна и поясни, че мисълта за следващия мач с Ботев ще дойде едва, след като играчите възстановят.

"Много важен, труден мач. За радост успяхме да го вземем с доста единоборства, доста изсипани топки и от двата отбора, но радващо е, че успяхме да го вземем. Този мач беше като финален за нас, но сега идва още по-важен. Първо трябва да се възстановим добре и тогава да мислим за другия двубой", започна Иванов.

"Мачът тръгна добре за нас, после те взеха инициативата и играха по-добре, но накрая ги надхитрихме и заслужено победихме. Радвам се, че през седмицата ръководство, треньори и фенове ни казаха, че са с нас и това ни помогна днес за самочувствието и играта".

"В края на сезона всеки мач е много важен и много нервен. Не се игра футбол. Предпочитам да не се играе футбол, но накрая да сме в евротурнирите".

"Ботев е доста силен отбор, с добри футболисти. Мисля, че ще дойдат тук да играят футбол. Трябва да се подготвим добре, нашите треньори ще ги разузнаят през седмицата. Чакаме труден мач,  добър отбор са", завърши Ивано Иванов.