Старши треньорът на Берое Ивко Ганчев заяви пред Beroe Online, че е недоволен от показаното от играчите му в контролата с Пирин Гоце Делчев. Ганчев обяви, че почти никой от дошлите на проби футболисти не е доказал, че заслужава да остане в отбора като отличи само Арчи Фатаки. Играчите на проби ще имат още един шанс - в четвъртък от 18 часа срещу Миньор Перник отново в Смолян.

"Първа контрола. Смятам, че не се получи това, което искахме и бяхме замислили. Да се надяваме, че в тези дни, които остават тук, а после и на втория лагер ще успеем да изчистим грешките. Това, което искахме - да държим повече топката, да сме по-организирани, не се получи. Същевременно това е нормално, тъй като сме на лагера. Момчетата имаха последните 2-3 дни доста тренировки", обощи мача Ганчев.

"Това, което очаквахме от новите засега не се получи. По всяка вероятност ще се разделим с тях. С изключение може би на Арчи Фатаки", обясни още шампионът с Берое като футболист и носител на Купата като треньор.

"По всяка вероятност ще трябва да вземем и нови хора, защото с тези, които имаме на този етап не може да се получат нещата", завърши треньорът.