Легендата Иван Вуцов влиза в управата на Левски. В специално интервю за Гонг той заяви, че ще се постарае да помогне на Левски, с каквото може.

„Иво Тонев е един оформящ се добър ръководител, не защото ме е поканил. Приех поканата, която той ми отправи“, коментира Вуцов.

„С каквото мога ще бъда полезен за родния ми клуб, клубът, който ме е създал и винаги е бил на сърцето ми, въпреки че понякога съм бил упрекван, че не съм бил близко до него и не съм взимал решения само в полза на този отбор. Много ми е приятно, че благодарения на опита, който имам ще бъда полезен на отбора на сърцето ми“, добави легендата на Левски.

„Аз знам, че не всички ме обичат. Има хора, които ме ненавиждат, но това е нещо нормално. Аз ще се постарая с каквото мога да бъда полезен и да помогна. На мен отдавна ми е минал моментът да търся популярност. Когато е трябвало да ме хулят, аз съм поемал тези неща. Сега трябва да се мисли трезво. Там където мога да бъда полезен, ще бъда. Моята дейност ще бъде с Иво Тонев и по-малко с останалите ръководители. Що се касае до треньорите на представителния отбор и на школата нямам допир до тях и нямам право да критикувам и коментирам. Мога да коментирам, но там, където трябва. Не да коментирам с такива неща, които могат да бъдат негативни и неприятни за отбора.“

„Според мен този проект трябва да заработи качествено от първия ден. Ще дойда на Герена. Аз и преди да говоря с Иво Тонев, преди да ми предложи бяхме говорили, че искам да получа една карта. Няма да мога да дойда сега, но веднага след края на почивката ми ще бъда на разположение“, каза още Иван Вуцов.