Старши треньорът на Локомотив Пловдив Иван Маринов заяви след равенството 2:2 с Левски, че няма игрова криза в отбора.

„Доволен съм. През първото полувреме имахме респект от Левски и бяхме притеснени. Смятам, че заслужавахме тази точка, предвид игровото поведение на отбора, особено през второто полувреме. Проявихме невероятен дух, намерихме сили и да изравним, а и имахме няколко ситуации, от които ако се бяхме възползвали, можехме и да победим. През първото полувреме Левски определено игра по-добре”, разкри наставникът на „смърфовете”.

„Голяма загуба в средата на терена беше и контузията на Евертон. Показахме дух през второто полувреме. Даксон вкара невероятен гол. В този мач показахме, че няма игрова криза в Локомотив. В състояние сме да играем равностойно срещу всеки отбор в България”, добави старши треньорът на Локомотив Пловдив.

„През второто полувреме разместих игровата схема, видяхте, че дадохме ширина на атаката, дадохме острота и дълбочина и успяхме. В крайна сметка бяхме възнаградени, заради нашия дух.”

„Головете, които получаваме по принцип, не са плод на надиграване, а на някакви индивидуални грешки. Аз отчитам, че отборът на Левски имаше доста голови ситуации, но смятам, че нашият отбор от мач на мач започва да расте. Имайте предвид и че отборът е изключително млад. Липсват опитните футболисти. Публиката вдигна отбора духом. Може би това беше основното”, добави още Маринов.