Станислав Иванов, юношата на Левски, който вкара на Лацио в мача за отбелязване вековния юбилей на „сините”, отбеляза гол за Ливърпул, научи Gong.bg. Това стана по време на контролата, в която игра младата надежда на Левски по време на едноседмичните му проби в Ливърпул. Иванов игра за юношите на Ливърпул, набор 1999 година, които загубиха с 2:3 от холандци, които бяха по- големи на възраст.

Станислав игра цял мач за Ливърпул и вкара втория гол за да намали резултата на 2:3 и така завърши този двубой. Нападателят е от понеделник в Англия и е там по покана на Ливърпул за едноседмични проби. Той е придружаван от методиста в ДЮШ на Левски Иван Колев. Станислав ще остане до неделя в Академията на Ливърпул.

Иванов няма да забрави първия си гол за Ливърпул, който вкара след като бе изведен в коридор сам срещу вратаря на холандците. Станислав си бутна топката ,шутира и вкара, но не се зарадва особено ,защото отборът му губеше с 1:3 до този момент.

Младият талант на Левски разгледа Академията и бе впечатлен най- вече от многото затревени терени там. Над 15 терени позволяват всички в Академията да се подготвят при максимално добри условия. На един от тези терени се игра и мача, в който участва Станислав Иванов. В комплекса няма хотелска част и младокът и Иван Колев нощуваха в хотел в града.

В сряда Станислав Иванов ще има уникалната възможност да разгледа митичният стадион „Андфийлд”, където преди години игра и първия тим на Левски в мач от европейските клубни турнири.