Италиански медии пратиха поредно ново попълнение в ЦСКА. Това е хърватският ляв бек Тончи Кукоч, който в момента защитава цветовете на втородивизионния местен тим Бреша. 

Според едно от регионалните издания на Апенините, "червените" са пратили оферта за хърватина с италиански паспорт, но той все още се чуди дали да я приеме. На него обаче все още му се играело в Италия. 

Въпреки че името му звучи изключително близо до това на великия хърватски баскетболист Тони Кукоч и двамата са родом от Сплит, роднинска връзка между тях не се разкрива. Футболистът изглежда има и италианска кръв, тъй като последното му име е Петраело. 

Той е юноша на НК Сплит, но още 19-годишен преминава в Хайдук Сплит. След четири сезона там е продаден на Бреша. 24-годишният ляв бранител обаче изглежда не иска да си тръгне от Серия Б на Апенините, за да се подвизава в Лига Европа с червения екип. 

ЦСКА вече се подсили с 13 попълнения за новия сезон. Не е ясно обаче дали тази оферта все още важи, защото "червените" се подсилиха във всички зони.