Футболистът на Левски Христо Йовов заяви, че според него изразителният резултат във вчерашния двубой с Марек (8:0) се е отразил добре на самочувствието на отбора. „Този резултат ще ни помогне да си върнем самочувствието и да разберем отново, че сме добър отбор и диктуваме модата.

Нападателят на Левски каза, че всички футболисти в националния тим са виновни за равенството с Албания. „Виждаме, че отборите в Европа са равностойни и всеки един момент може да се получи такава изненада, каквато се получи в София”.

„Решаващо за нас в двубоя с ЦСКА ще бъде да изповядаме нашия стил и да играем на нивото, на което играхме миналия сезон”, коментира Йовов. „Напоследък мачовете ни са колебливи, но се надявам, че с оглед на дербито, което предстои, и на заряда, който има, всеки ще си направи една хубава равносметка. И мисля, че всички ще разберат, за какво се играе в това дерби”, каза нападателят на шампионите.

„Левски ще играе много освободено срещу ЦСКА. Ние играхме срещу много големи клубове. Не смятам, че нашият стил и игра ще се променят точно за мача в събота. Това е среща по пътя за титлата. Ние трябва винаги да играем за победа независимо дали срещу ЦСКА или срещу някой друг”, заяви Йовов.

 

Прогнозирай ЦСКА - Левски тук!