Спортният директор на Левски Христо Йовов говори след демонстративната среща между „сините“ и тима по футзал София – Запад.

„Радвам се, че този мач се случва всяка година. Вече съм поостарял и понапълнял, затова съм малко в излишък на отбора, но се опитах да помогна. По-добрият победи днес. Този футбол е малко по-специфичен /футзала/, ние с удоволствие бихме срещнали момчетата на големия терен и нещата ще са различни. Пожелавам на всички да сме живи и здрави. Футболистите ни да посрещнат добре празниците, а после да се върнат здрави и да направят една хубава подготовка. Дано имаме поводи за радост“, отбеляза Йовов.

„Обещах да поставя купата, която снощи купих на търга в музея на Левски. Надявам се да спечелим една купа през идната година, дали ще е титлата, или Купата на България, няма значение. Най-добре и двете, но трябва да сме реалисти, защото ще е много трудно. Надявам се до година и половина Левски отново да има купи във витрината си. Изминалата година беше шарена. Имахме много падения и някои възходи. Надявам се следващата да е много по-успешна. Вчерашната инициатива беше много голяма. Може да сме допуснали и грешки, но се надявам събитието „Синята Коледа“ да се превърне в традиция и да минава все по-добре. Хубаво е, че Левски е клуб с много легенди. Може би сега е момента да се извиня на всички, на които не сме обърнали внимание, тъй като не успяхме в това натоварено време да се занимаем с всичко“, завърши Йовов.