Старши треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски заяви, че тимът ще излезе по-силен от кризата, в която се намира.

„Никога не се предавам. Знаех какво е положението в ЦСКА преди да дойда. Много по-големи отбори са били в криза. Трябва работа и само работа. Играчите ни са качествени и ще се справят”, заяви Йовановски.

Македонецът допълни, че е имал специален разговор с футболистите, на който им е казал, че имат два дни, за да му кажат всичките си проблеми.

„Казах им, че до петък вечер трябва да ми кажат кой какво го мъчи - кола, апартамент, пари и ако не иска да играе, да го знам преди мача. За тези проблеми могат да мислят преди и след мачовете, но не и по време на двубоите”, каза Йовановски.

Гьоре Йовановски коментира и вчерашния инцидент между двамата италиански футболисти Джузепе Акуаро и Кристиан Тибони. „Всички били се футболисти са глобени с 2 000 лева, а при следваща подобна изява ще бъдат глобени с 10 000. Тези неща обаче не влияят върху определяне на групата за мачовете.”

„При проблема с Коце Стоянов и Спас Делев, Делев не бе в групата не за инцидента, а по моя преценка в чисто спортно-технически план. Сега ако извадя Акуаро от групата, Грегъри Нелсън ли ще бъде защитник?”, попита риторично Йовановски.