Вратарят на Локо Пд Йордан Господинов направи три силни мача от началото на първенството. Той определи Берое като труден съперник и затова победата е хубава. Според него Локо Пд не е Реал Мадрид за да има лесни двубои.

Доволни сме от начина по който изиграхме мача с Берое“, категоричен е Господинов. „Много правилно тактически го изиграхме. Берое са много добър отбор и аз заявявам, че много състави ще страдат от мачовете си с този тим. Радвам се, че го изиграхме така, както Сашо Станков го искаше. Ако бяхме тръгнали да се надиграваме с тях, особено с бързите им футболисти в атака, щяхме да имаме проблеми. Не че ги нямахме при 1:1 и 10- 15 минути след това. Добре се разви мача за нас и вкарахме за 2:1 и за 3:1. Доволни сме от победата, но за класиране е много, много рано да се говори. Ние и нямаме някакви болни амбиции, или цели. Искаме да играем колкото може по-правилно, по-добре, пък докъдето стигнем.“

„Първенството е много оспорвано. Тази година няма лесни мачове. Силите на отборите са много изравнени. Ние не сме Реал Мадрид за да очакваме по- леки мачове. Всичките ни мачове са трудни. Настроението ни е приповдигнато, но само до утре до обяд. След това си изчистваме главите и мислим само за мача с Черно море. Това е. Нямаме време да се радваме, предстои ни дълъг сезон и много тежки мачове. Нямаме изобщо време за радване.”