Старши треньорът на Левски Славиша Йоканович, не отрече, че клубът проявява интерес към Дейвид Бентли и Криатиан Себайос от Тотнъм.

„За тези неща питайте Наско Сираков, мога да потвърдя, че знам за нашия интерес. Колкото до Марко Путинчанин - той е тук, защото аз го повиках, знам неговите качества, но исках и ръководството да ги види. След днешната тренировка той се прибира в Белград. Следващите дни ще решим дали той да се върне. Мюлдер може да ни помогне в утрешния мач“, сподели сръбският специалист.

Той призна, че няма да прави много промени в състава за мача с Пирин Гоце Делчев: „Няма да правя много промени в състава, ако видите внимателно с какво разполагам, ще знаете, че няма да правя промени. Гари Родригес започна сезона по необичаен начин, той получи червен картон в началото на мача с Ботев Пд и това му попречи да играе срещу Локомотив Пд. Гари е много важен за нас играч, това е един от най-бързите футболист, които някога съм виждал. Не знам какъв е бил теренът на Пирин ГД миналата година, но го видях на мача им с Локо Сф. Виждал съм доста по-лоши терени от този. Не ме притеснява“.